banner-top-felles_ny

Opplever du at informasjon, dokumenter og digitale verktøy i bedriften har blitt et kaos? 

 

 

Bedrifter må forholde seg til mer data og informasjon enn noen gang, stadig nye applikasjoner og digitale verktøy kommer på markedet, og brukere har er svært ulik grad av digital modenhet. 

 

 

Noen bedrifter er så heldige å ha en person som har full kontroll, og som stadig redder dagen og situasjoner.  Roar er en slik person.

 

Roar er en kjernekar. Mange bedrifter har en Roar. Eller en Berit. Eller en Ivar. En som har full kontroll på dokumentsystem, passord, informasjonsstruktur - ja han er egentlig helt uunnværlig. 

Se filmene om hvordan Roar redder dagen, gang på gang:

Roar og intensjonsavtalen

Sjefen spør etter en gammel intensjonsavtale. Roar har selvsagt kontrollen.

Har du noen gang prøvd å finne igjen en gammel avtale? Hva skjer når sjefen spør, og det brer seg en pinlig stemning rundt bordet? Roar har selvsagt kontroll. Igjen.

intensjonsavtalen-thumb

 

Roar og sjeikenes mellomnavn

Sjefen ber de ansatte strukturere dokumenter manuelt, men Roar har en bedre løsning

Her ser vi kontrasten mellom en manuell (og i dette tilfelle fysisk) måte å strukturere og systematisere dokumenter på og et digitalt dokumentstyringssystem. Selvsagt er det Roar som har kontroll. Igjen.

Sjeikene-thumb

 

Roar og kattedama

Kattedama har litt for mange digitale verktøy å forholde seg til

Hvor mange applikasjoner og digitale verktøy har de ansatte egentlig? Hva skjer hvis du glemmer passord? Se hvordan Roar redder dagen. Igjen.

kattedama_thumb

 

Roar er syk!

Se hva som skjer når sjefen oppdager at Roar er syk!

Alle som har hatt informasjon eller systemer som er avhengig av en person har kjent på skrekken dersom denne personen har blitt syk. Hva skjer når Roar er syk, og sjefen trenger et dokument asap? 

RoarErSyk_thumb

 

I 20 år har Contesto hjulpet bedrifter som mangler en Roar, eller hvor Roar trenger avløsning.

Vi vet nemlig hvor vanskelig det kan være å ha oversikt over informasjon og dokumenter i bedriften. Noe skal lagres, noe skal være konfidensielt, det skal være tilgjengelig for den rette personen på rett tid osv. 

Vårt mål er å hjelpe bedrifter å systematisere og strukturere informasjon og dokumentasjon slik at dette gir kunnskap og innsikt. 

Gjennom vår erfaring innen informasjonsforvaltning, dokumenthåndtering og rådgivning innen Microsoft 365, OpenText og andre ledende aktører innen informasjonsforvaltning, tilbyr vi tjenester og løsninger samt skreddersydde moduler og integrasjoner der det trengs.

Vi jobber med bedrifter i hele landet. 

 

Book et møte nå

GKC-illustrasjonsbilder-2

Vil du lese mer om hvordan gjøre kaos til kunnskap?

Under finner du noen ressurser og tips til videre lesing.

whiteContestohjulet 2022

Hvordan jobber vi med kunder?

 

1. Analysere

Her ser vi på f.eks. antall digitale verktøy bedriftene bruker, og om noen kan konsolideres. Vi kartlegger kjerneverktøy, støtteverktøy og andre, og utarbeider en plan for hva som skal brukes når, slik at man slipper å betale for lisenser man ikke trenger
Les mer om intelligent informasjonsstyring her.

2. Implementere

Vi hjelper med implementering av nye verktøy der det trengs, vi kan migrere og integrere både systemer, informasjon, dokumentbiblioteker m.m 

3. Forvalte

God informasjonsforvaltning innebærer at systemer, rutiner, prosesser, mennesker og teknologi håndteres, oppdateres, videreutvikles osv. Dette er vesentlig for å unngå kaos. Vi utarbeider rutiner og strategier sammen med kunden, sørger for opplæring og kan også bistå med teknisk forvaltning av applikasjoner og systemer. 

Det vi har fått til i dette prosjektet hadde vi ikke oppnådd uten samarbeidet med Contesto – så enkelt er det. 

Pål Kristen Rønnevig, Norges Idrettsforbund

Book et møte nå

Vi tar gjerne et møte for å avklare hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Velg et ledig tidspunkt i kalendere, så får du tilsendt møtelink i etterkant.